Συνδικάτα, σωματεία, φοιτητές και συλλογικότητες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους της Μυτιλήνης. Ζητούσαν δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών, τη στιγμή που στη Βουλή θα διεξάγεται η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση.
Οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, διατρανώνουν την απαίτηση για ασφαλείς μεταφορές, λογοδοσία των υπευθύνων και άμεσες πολιτικές αλλαγές. Επιθυμούν να μην επαναληφθεί μια τέτοια τραγωδία.
Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Μυτιλήνης, με συνθήματα για δικαιοσύνη, διαφάνεια και ασφάλεια στις μεταφορές.
Το Εργατικό Κέντρο, καθώς και τα Σωματεία που συμμετείχαν, επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Σκοπός τους είναι να μην ξεχαστεί το τραγικό δυστύχημα και να διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια τραγωδία στο μέλλον.