Search

Η Ποτοποιία Σαμαρά στην έκθεση “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2025”


Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2025 που
πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
στο Νέο Φάληρο Αττικής. Μια έκθεση υψηλού επιπέδου την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο έγκριτοι
δημοσιογράφοι γαστρονομίας, αγοραστές μεγάλων αλυσίδων λιανικού εμπορίου και καταναλωτές οι
οποίοι αγαπούν το καλό ελληνικό απόσταγμα.


Τα προϊόντα της εταιρείας εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά το κοινό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
τους, το KALESMA Premium Liqueur Cherry όμως ήταν το προϊόν που κέντρισε το ενδιαφέρον των
επισκεπτών.
Επίσης, η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε και στην παράλληλη εκδήλωση «Premium ούζο. Τι είναι
και πώς πίνεται.». Στην εκδήλωση συμμετείχαν 7 premium ούζα από όλη την Ελλάδα και η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ
ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ παρουσίασε το ούζο ΧΩΡΙΣ για την ιδιαίτερη τεχνική απόσταξης, το πλούσιο άρωμα και
την καινοτομία της συσκευασίας του.


Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1896 από τον Μικρασιάτη Ευστράτιο Σαμαρά και παράγει από
απόσταξη 100% τους εξής τύπους ούζου:
 Ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ 40% vol. ΜΠΛΕ. «Κλασικό & Αγαπημένο!».
 Ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ 42% vol. ΚΟΚΚΙΝΟ. Με προσθήκη βραβευμένου μελιού ανθέων Λέσβου
της εταιρείας ΜΕΛΙ1. «Ένα ξεχωριστό ούζο, για ξεχωριστούς ανθρώπους!».
 Ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ 40% vol. ΧΩΡΙΣ. Με απόσταξη γλυκάνισου Λισβορίου & δημητριακών.
«Το ούζο του αύριο…σήμερα!».
 KALESMA Premium Liqueur Cherry. “KALESMA Invites you!”