Search

Βραβείο γαστρονομίας και μαγειρική με ούζο Βαρβαγιαννή στο Alkyona Beach

Μαγειρική στo μοναδικό Alkyona beach με την executive chef Ελένη Ψυχάρη!

Στο πλαίσιο δράσης του Action in Greece και του Ανθολογίου Ελληνικής Γαστρονομίας κατά την οποία τιμήθηκε η ποτοποιία Βαρβαγιάννης η Ελένη Ψυχάρη μαγείρεψε στη Λέσβο με φόντο τη μοναδική της θάλασσα!

Όπως αναφέρουν από την εταιρεία Ούζο Βαρβαγιαννης:
“Η επίτιμη επιτροπή του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας, μας τίμησε με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά μας στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις κορυφαίες της Λέσβου!

Ευχαριστούμε θερμά”

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας επιβραβεύει την προσπάθεια των επιχειρήσεων – που σέβονται και αγωνίζονται καθημερινά για τον Γαστονομικό πλούτο της χώρας – και φροντίζει για την Παγκόσμια ανάδειξη τους , μέσα από μια επίτιμη βράβευση τους και την προώθηση τους Παγκοσμίως με πληθώρα δράσεων και δυναμική συνεργασίαμε τα Ελληνικά και τα ξένα ΜΜΕ.

Οι δράσεις της Γαστρονομίας συνεχίζονται δυναμικά με έρευνες και κινηματογραφήσεις καθώς και με την παραγωγή του Ανθολογίου Της Ελληνικής Γαστρονομίας*Α-Ω

Το 2022 και το 2023  το Οδοιπορικό Γεύσης και Τουρισμού πέρασε απ΄ το Καρπενήσι , απ΄τη Νίσυρο ,  απ΄την Κλειτορία Καλαβρύτων , απ΄το Γαλαξίδι , απ΄την Άρτα  , απ΄ όλο τον Νομό Πιερίας , απ΄τη Φολέγανδρο, απ΄τη Λέσβο και γνώρισε από κοντά τον καθημερινό αγώνα των ντόπιων – που με γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία , κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια – μέσα σε αντίξοες συνθήκες – να προσφέρουν το καλύτερο στον κάθε επισκέπτη , που τιμάει με την παρουσία του τον τόπο τους  .