Search

Διαγωνισμός για Μαθητές από το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης «ΚΥΨΕΛΗ»

Το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία «ΚΥΨΕΛΗ» προσκαλεί τους μαθητές της Πέμπτης και Έκτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων Λέσβου να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, που γιορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο πλαίσιο Ημερίδας του Κέντρου με θέμα «Αναπηρία: Αποδοχή ή Απόρριψη;».

Θέμα Διαγωνισμού: Οι συμμετοχές μπορούν να περιλαμβάνουν είτε ποιήματα (με ή χωρίς ομοιοκαταληξία) συνοδευόμενα από μια εικόνα, είτε πολυτροπικά κείμενα (συνδυασμός εικόνας και κειμένου, 300-500 λέξεις), με τίτλο «Η Αναπηρία μέσα από τα Μάτια των Παιδιών».

Προθεσμία Υποβολής: Οι μαθητές θα πρέπει να αποστείλουν τις συμμετοχές τους μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2024 στο email: kipseli-amea@windowslive.com.

Βραβεία: Τα τρία καλύτερα ποιήματα ή κείμενα θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2024 στο Επιμελητήριο Λέσβου. Οι νικητές θα λάβουν τα εξής δώρα:

  • Ένα tablet
  • Δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ από Public
  • Δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ από Public

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μαρία Λιαμή, Ειδική Παιδαγωγό, στο τηλέφωνο 2251020022.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για την αναπηρία, συμβάλλοντας παράλληλα στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας.