Search

Εξειδικευμένο κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας στη Μυτιλήνη για ενημέρωση συνταξιοδοτικών θεμάτων

Συνάντηση ενημέρωσης για Ελληνοαμερικανούς και Έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ σχετικά με το Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των ΗΠΑ

Την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2025, ένα εξειδικευμένο κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας θα βρεθεί στη Μυτιλήνη για να ενημερώσει τους Ελληνοαμερικανούς και τους Έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ για τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα και το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Ηνωμένων Πολιτειών (Social Security Administration).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Κουντουριώτου 1, από τις 12:00 έως τις 16:00, προσφέροντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να λάβουν εξειδικευμένες πληροφορίες και απαντήσεις σε θέματα συνταξιοδότησης.

Σημαντική ενημέρωση για όσους έχουν εργαστεί στις ΗΠΑ

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της ετήσιας ενημέρωσης για συνταξιοδοτικά θέματα, με σκοπό τη διευκόλυνση των δικαιούχων που έχουν εργαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και τις παροχές του Social Security Administration.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Απόδημου Ελληνισμού, κ. Παντελή Μπουρνιά, στα τηλέφωνα: 6976360694 ή 22713-50566.