Search

Θριαμβευτική Πρεμιέρα για τη «Λογική Αμφιβολία» του Συλλόγου Πολιχνιατών Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Αυλαία, η θεατρική παράσταση του έργου «Λογική Αμφιβολία», που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Πολιχνιατών Αθήνας, υπό τη σκηνοθεσία του Γιώργου Αδαμαντιάδη. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, ενώ η παράσταση κατάφερε να καθηλώσει το κοινό με την αγωνία, τις ηθικές συγκρούσεις και τις έντονες ανατροπές της.

Η φετινή θεατρική παραγωγή είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Σύλλογο, καθώς συνέπεσε με την 70ή επέτειο από την ίδρυσή του. Όπως κάθε χρόνο, η πρεμιέρα αφιερώθηκε στον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, χορηγό της θεατρικής ομάδας, ο οποίος στηρίζει διαχρονικά τις δράσεις του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, ο Καπετάν Συμεών Παληός, καθώς και διακεκριμένοι παράγοντες της ναυτιλίας, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Ο Σύλλογος Πολιχνιατών Αθήνας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το κοινό για τη θερμή υποδοχή και το ένθερμο χειροκρότημα, καθώς και προς τον σκηνοθέτη Γιώργο Αδαμαντιάδη και την Κατερίνα Πολυχρονοπούλου, Επίτιμη Πρόεδρο του Συλλόγου και Υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας, για την εξαιρετική συνεργασία και την άψογη οργάνωση της παράστασης.