Search

Τέλος μιας εποχής για το βιβλιοπωλείο Φωτίου στον Παπάδο

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην τοπική κοινωνία της Γέρας απευθύνει η κυρία Μυρένα Φωτίου, καθώς κλείνει ένας κύκλος δεκαετιών για το αγαπημένο βιβλιοπωλείο στον Παπάδο. Η ιστορία του ξεκίνησε το 1979, όταν ο πατέρας της, Αντώνης Φωτίου, άνοιξε τις πόρτες του για να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας σε βιβλία, σχολικά είδη και γραφική ύλη.

Με σεβασμό και συγκίνηση, η κ. Φωτίου απευθύνει ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» προς όλους τους κατοίκους της Γέρας, τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που στήριξαν το βιβλιοπωλείο όλα αυτά τα χρόνια.

Η κ. Φωτίου δεσμεύεται πως, παρά το κλείσιμο του καταστήματος στον Παπάδο, θα συνεχίσει να εξυπηρετεί με αφοσίωση τους πελάτες της από το βιβλιοπωλείο της οικογένειας στη Μυτιλήνη, στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλη 3. Μαζί με τη μητέρα της, είναι έτοιμη να προσφέρει την ίδια προσωπική εξυπηρέτηση και να στηρίξει με κάθε τρόπο τους κατοίκους που τους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, η κ. Φωτίου υπόσχεται νέες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα προσδώσουν νέες εμπειρίες και θα ενισχύσουν την τοπική κοινότητα. «Στηρίξτε τα μικρά βιβλιοπωλεία», είναι το μήνυμά της προς όλους όσοι πιστεύουν στη δύναμη των μικρών, τοπικών επιχειρήσεων να προσφέρουν κάτι παραπάνω από προϊόντα – μια αίσθηση ζεστασιάς, προσφοράς και κοινότητας.