Search

Φαγητό, ρούχα, παπούτσια και παιδικά παιγνίδια από τη Συνύπαρξη στους πρόσφυγες του ΚΕΔ Καρά Τεπέ

Συνεχίστηκε κι αυτή τη βδομάδα με επιτυχία η διανομή τροφίμων σε οικογένειες προσφύγων με πρωτοβουλία και χρηματοδότηση Φίλων της Καθολικής Εκκλησίας. Έγινε στα γραφεία της Συνύπαρξης, με τη συνδρομή μελών και φίλων της.

Όπως σημειώνουν από τη Συνύπαρξη “Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η πλειοψηφία των ανθρώπων που διαμένουν στο ΚΕΔ Καρά Τεπέ είναι αραβόφωνοι (Παλαιστίνιοι, Σύριοι, Ιρακινοί κλπ), εξαιτίας φυσικά της γενοκτονίας που εδώ κι ένα χρόνο διαπράττει στις χώρες τους η κυβέρνηση του Ισραήλ.

Η Συνύπαρξη αποφάσισε να συνεχίσει με δική της χρηματοδότηση το πρόγραμμα διανομής τροφίμων τις επόμενες εβδομάδες κάθε Τρίτη και Τετάρτη. Τις μέρες αυτές θα προσφέρεται στους πρόσφυγες και πρωινό, ρούχα, παπούτσια, παιδικά παιγνίδια κλπ.

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους της Συνύπαρξης να βοηθήσουν στην επιτυχία του νέου μας προγράμματος συμμετέχοντας στην προετοιμασία των πακέτων τροφίμων κάθε Δευτέρα 9-11πμ και τη διανομή τους κάθε Τρίτη και Τετάρτη τις ίδιες ώρες. Χρειαζόμαστε, αυτό το διάστημα, παιδικά παιγνίδια και παπούτσια όλων των ειδών”.