Search

Έλαμψαν τα νέα μουσικά ταλέντα του νησιού στον Μεσότοπο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεστόπου: “Ο Μεσότοπος” με τα νέα ανερχόμενα ταλέντα του χωριού στην μουσική!

Η Ελεάνα Κουρλή στο σαντούρι, ο Ορφέας Βουγιούκας στο βιολί και ο Ηλίας Καφετζής στην κιθάρα χάρισαν στο κοινό μια βραδιά γεμάτη από νότες σε σκοπούς παραδοσιακούς. Μαζί τους συμμετείχαν ο Γιώργος Κουμτζης στο τουμπερλέκι και η Ειρήνη Βαγγελάκη στη φωνή. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο καθηγητής μουσικής του μουσικού σχολείου Μυτιλήνης κύριος Κωνσταντίνος Παπαγγελής .

Όπως σημειώνουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

“Για πρώτη φορά ακούσαμε και τον Ορφέα Βουγιούκα στο τραγούδι και πραγματικά η έκπληξη μας ήταν μεγάλη γιατί έχει εξαιρετικό χάρισμα και στη φωνή. Όλα τα παιδιά μας συγκίνησαν και θαυμάσαμε το ταλέντο τους!!

Να τα χαίρονται οι γονείς τους και να τα καμαρώνουν. Άξιζε κάθε κόπος και κάθε προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια. Ευχόμαστε να τους καμαρώσουμε όλους καθηγητές μουσικής και να επιτύχουν κάθε τους στόχο!!

Να ευχαριστήσουμε θερμά και τον Αρίστο Τόβα για την πολύτιμη βοήθεια του προς το σύλλογο.

Για να στηθεί όλη η εκδήλωση πρόσφερε δωρεάν όλο το ηχοσύστημα του καθώς και τις υπηρεσίες του . Επίσης μας συγκίνησε με τα όμορφα λόγια που είπε όταν μίλησε για τα τρία παιδιά του χωριού μας καθώς θυμήθηκε στιγμές από τις πρώτες τους απόπειρες επαφής με τη μουσική.

Ας μη ξεχνάμε ότι ο Άριστος είναι ένας ακούραστος εξερευνητής μουσικών ταλέντων όλα αυτά τα χρόνια και έχει την αντίληψη να μπορεί να διακρίνει ποιοι μπορούν να πάνε παρακάτω. Η Ελεάνα ο Ορφέας κι ο Ηλίας έχουν περάσει από τα χέρια του Αρίστου κάνοντας τα πρώτα παιδικά δειλά βήματα στο μονοπάτι της μουσικής. Έτσι τώρα πλέον ως νέοι και με τα εφόδια της μαθητείας τους στα μουσικά σχολεία του νησιού μας μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να φτάσουν όπου εκείνοι επιθυμούν”