Σας προσκαλούμε στην επίσημη παρουσίαση του συλλεκτικού περιοδικού VINTAGE AND TASTE LESVOS
που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Eressian Hotel & Hammam Spa στην Ερεσό στις 20.00 μ.μ.
Μαζί μας ο αρχισυντάκτης του “Γαστρονόμου”, Ἄγγελος Ρέντουλας, που θα μιλήσει για τη δυναμική της Λεσβιακής κουζίνας και την αξία της ανάδειξης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, η δημοσιογράφος, ερευνήτρια και ειδική γευσιγνώστρια του περιοδικού «Γαστρονόμος», Νικολέτα Μακρυωνίτου που θα συντονίσει τη συζήτηση περί λεσβιακών γεύσεων και σύγχρονης γαστρονομίας και ο graphic designer Θανάσης Γεωργίου, που θα αναλύσει την κρισιμότητα της κατάλληλης συσκευασίας προϊόντων.
Επίσημη καλεσμένη η σεφ Ντίνα Νικολάου.
Αργά το βράδυ στο bar PARASOL θα απολαύσουμε ευρηματικά κοκτέιλ με λεσβιακές πρώτες ύλες και τοπικά ποτά.
Σε περίπτωση που θα θέλατε να διανυκτερεύσετε, επικοινωνήστε με τον Φορέα Προβολής και Ανάπτυξης Ερεσού στα τηλ. 6972502630 και 22530 52140 (κα Ιωάννα Σάββα) προκειμένου να σας προτείνουν καταλύματα.