Search

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Aegean Trophy

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Aegean Trophy ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι αθλητές των ομίλων του Βορείου Αιγαίου έδωσαν τη μάχη τους με σεβασμό και αθλητικό πνεύμα σε αυτόν τον διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα. Τα σκάφη του ΛΟΙΑΘ φιλοξένησαν μαθητές από τη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας και τους έδωσαν την ευκαιρία να βιώσουν τη μαγεία της ιστιοπλοΐας.
Η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν όχι μόνο τον συναγωνισμό, αλλά και τη μοναδική ομορφιά των Νησιών του Βορείου Αιγαίου. Ο αγώνας αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους ιστιοπλόους να αποκτήσουν εμπειρία και να ενταχθούν στην ιστιοπλοϊκή κοινότητα, ενώ οι πιο έμπειροι αθλητές μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
Η ευγενής άμιλλα και το ομαδικό πνεύμα κυριάρχησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, αναδεικνύοντας την ουσία και τις αξίες του αθλητισμού. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές καθώς και στους χορηγούς που συνέβαλαν στη δημιουργία ενός αξέχαστου αγώνα, θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες στο χώρο της ιστιοπλοΐας.