Η ιστορία του ούζου ΣΜΥΡΝΙΩ ξεκινάει στα παράλια της Μικράς Ασίας από όπου κατάγεται ο Κωνσταντίνος Μπουχλής.
Στο σπίτι που μεγάλωσε, ο πατέρας του Ηλίας έφτιαχνε ερασιτεχνικά ούζο, κάτι που ήταν αρκετά συνηθισμένο εκείνα τα χρόνια. Την τέχνη αυτή την έμαθε και ερχόμενος στη Μυτιλήνη, ξεκίνησε να φτιάχνει ούζο σε ένα μικρό αποστακτήριο που διατηρούσε στο πίσω μέρος του μαγαζιού του στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης.
Η τρίτη γενιά πλέον συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και παράγει το ούζο Μυτιλήνης ΣΜΥΡΝΙΩ, συνδυάζοντας την παλιά συνταγή που πέρασε αναλλοίωτη από γενιά σε γενιά, με τις σύγχρονες μεθόδους που εξασφαλίζουν μια σταθερά υψηλή ποιότητα.
Η εταιρεία παράγει επίσης ελιές και παστά εδώ και δεκαετίες.