Search

Τέσσερεις γενιές Ούζο Βαρβαγιάννη. Κάθε ετικέτα μια γέφυρα με την ελληνική κληρονομιά

Από την αρχή του στην Λέσβο το 1860, το Ούζο Βαρβαγιάννη έχει συνδεθεί με την ποιότητα και την παράδοση.
Με την τέταρτη γενιά της οικογένειας Βαρβαγιάννη να συνεχίζει την παράδοση, το Ούζο Βαρβαγιάννη παραμένει σύμβολο της Ελληνικής κληρονομιάς και της αυθεντικότητας. 🥛

Κάθε ετικέτα είναι η γέφυρα μεταξύ της παράδοσης και του μέλλοντός μας.

Κοινό στοιχείο όλων η δημιουργία τους από απόσταξη 100% με αργές διαδικασίες, σε μικρούς χάλκινους άμβυκες, η χρήση εξαιρετικής ποιότητας γλυκάνισου και άλλων πρώτων υλών, η προσθήκη του κρυστάλλινου νερού του Πλωμαρίου και φυσικά η συσσωρευμένη εμπειρία 164 χρόνων της οικογένειας Βαρβαγιάννη στην απόσταξη του ούζου. Αργά, υπομονετικά, όπως τότε που ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης απέσταξε το πρώτο του ούζο το 1860.