Με τη σφραγίδα του Αντώνη και την πιστοποιημένη εκπαίδευση των παιδιών του, που συνεχίζουν στα χνάρια του μπαμπά του με το ίδιο μεράκι, η γεύση συνεχίζεται στο εστιατόριο “Κυρ Στέφανος” (προς τιμήν του μπαμπά του) παραδίπλα ακριβώς από το ουζερί του στο Καγιάνι που λειτουργεί δεκαετίες.
Ένας περιποιημένος και ταυτόχρονα λιτός χώρος, με χαρακτήρα και πολλές προτάσεις σε επιλεγμένα κρεατικά. Φιλέτο, rib eye, κρέας βαθιάς ωρίμανσης, παιδάκια θαλάμου είναι μερικά από τα νόστιμα του Αντώνη που μαζί με το καλό κρασί και τη θέα σε απογειώνουν. Εξαιρετικό σέρβις με χαμογελαστά πρόσωπα!