Search

Βανδαλισμών…συνέχεια στην παιδική χαρά των Παμφίλων

Για άλλη μια φορά κάποιοι …ξέσπασαν πάνω σε εγκαταστάσεις που προορίζονται για μικρά παιδιά σπάζοντας και αφαιρόντας διάφορα κομμάτια όπως διαπίστωσαν κάτοικοι των Παμφίλων χθες το πρωί.

Όπως αναφέρει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρέοεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αντωνέλλος οι εικόνες προκαλουν έντονο προβληματισμό καθώς είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνουν καταστροφές στον συγκεκριμένο χώρο που αποτελεί μια όαση χαράς για πολλά παιδιά όχι μόνο των Παμφίλων αλλά και επισκεπτών από τη Μυτιλήνη. Μάλιστα προτείνει να εγκατασταθεί στους χώρους αυτούς σύστημα επιτήτηρησης με βίντεοσκόπηση.

“Θλιβερή εντύπωση και έντονο προβληματισμό προκαλούν για ακόμη μια φορά οι εικόνες βανδαλισμού στην παιδική χαρά της παραλίας Παμφίλων… -τρεις κολώνες με τα φωτιστικά τους λείπουν , τα προστατευτικά από τις κεντρικές κολώνες του φράχτη τα έβγαλαν , σκουπίδια στο τερέν της παιδικής χαράς ενώ στα 2 μέτρα έχει καλαθάκι και στα 20 κάδος απορριμμάτων – .

Ο Δήμος οφείλει να εκπονήσει μελέτη εκτίμησης Αντικτύπων σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων ώστε να μπορέσει να εγκαταστήσει και να θέσει σε λειτουργία σύστημα βιντεοεπιτήρησης στις παιδικές χαρές ,πάρκα , σχολεία αθλητικούς χώρους και όπου υπάρχει ανάγκη .