Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 91ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, το 2025, με συμμετοχή Ελλήνων Ολυμπιονικών, αθλητών της Εθνικής Ομάδας και συλλόγων από όλη τη χώρα.
Ο Αίολος Κωπηλασία – Aiolos Rowing πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, γεμίζοντας υπερηφάνεια την οικογένεια του συλλόγου. Τα παιδιά του Αίολου αγωνίστηκαν με ψυχή και ενθουσιασμό, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές σε όλους.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στις μικρές Ευτέρπη και Αφροδίτη Άννα, οι οποίες κατέλαβαν την πέμπτη θέση στον Α’ τελικό στην πρώτη τους συμμετοχή στο Σχοινιά, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Επίσης αναφορά αξίζει να κάνουμε στον πρωτοεμφανιζόμενο Γιάννη που έδειξε την αντοχή του και θα τον δούμε στο μέλλον σε μεγάλους αγώνες.
Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή του συλλόγου, για την πολύτιμη συμβολή του και τη στήριξή του σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια. Επόμενος σταθμός για τον Αίολο, τα Ιωάννινα τον Ιούλιο!
Με τα κουπιά τους, τα παιδιά μας έδωσαν φτερά σε όλους μας!