Γιώργος Λημναίος: Ο κομμωτής από τη Μυτιλήνη που «χτενίζει» ρόλους στη μικρή και μεγάλη οθόνη

Ο Γιώργος Λημναίος, ο γνωστός Μυτιληνιός κομμωτής που έκανε την αγάπη του για την υποκριτική επάγγελμα, συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στον χώρο του θεάματος, συμμετέχοντας σε σημαντικές παραγωγές του ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου και τηλεόρασης.

Αυτή τη σεζόν, τον βλέπουμε στη βιβλική σειρά «House of David» του Amazon Prime Video, μια διεθνή παραγωγή που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στην οποία συμμετέχει και στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο, αλλά και στον β’ κύκλο της επιτυχημένης ιστορικής-βιογραφικής σειράς του MEGA «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Επιπλέον, τον βλέπουμε και στη νέα κινηματογραφική παραγωγή «Οδύσσεια», ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη δραστηριότητά του στον χώρο της υποκριτικής. Παράλληλα, συνεχίζει να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Μυτιλήνη.

«Χαίρομαι βαθιά που μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχω σε τέτοιες παραγωγές και να κάνω αυτό που αγαπώ. Η υποκριτική ήταν πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μου, και είναι υπέροχο που μπορώ να τη συνδυάζω με την κομμωτική, την άλλη μου μεγάλη αγάπη», δηλώνει ο ίδιος.

Παρότι το απαιτητικό πρόγραμμα των γυρισμάτων τον αναγκάζει να ταξιδεύει συχνά, αυτό δεν φαίνεται να τον κουράζει:
«Δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να ταξιδεύω. Αντιθέτως, κάθε μετακίνηση είναι μια εμπειρία, μια ευκαιρία να ζήσω κάτι νέο και να εξελιχθώ. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου συμβαίνουν».

Ο Γιώργος Λημναίος είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου που δεν περιορίστηκε στους ρόλους που του επέβαλε η καθημερινότητα, αλλά ακολούθησε με θάρρος τα όνειρά του — και συνεχίζει να τα ζει με πάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙΡΟΣ