Στον τόπο που μοσχομυρίζουν τα θαλασσινά και φύεται ο ξακουστός γλυκάνισος, ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολιχνίτου μας καλεί να μαγειρέψουμε και να δοκιμάσουμε αυθεντικούς μεζέδες που συνοδεύουν ιδανικά το ούζο.
Ο Λέσβιος chef Χάρης Κατρακάζας και ο πρ. καθηγητής Χαρίλαος Θεοδωρέλλης σε συνεργασία με επαγγελματίες της περιοχής, τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο ο “Μπάλος”, το Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Πολιχνίτου, τον Αθλητικό Σύλλογο Πολιχνίτου και τον Ιππικό Σύλλογο Πολιχνίτου, μας συστήνουν τη γαστρονομία της περιοχής με live μαγειρέματα, γευσιγνωσίες, πολύ χορό και μουσική.
21:00 Βραδιά Ούζου με Live Μουσική και τοπικούς χορούς, Λιμανάκι Σκάλας Πολιχνίτου