Το Ούζο Γιαννατσή δεν είναι απλώς ένα ποτό· είναι ένας τρόπος να αφηγηθείς το νησί, τις μυρωδιές του, τα καλοκαίρια του, τους μεζέδες στα καφενεία με θέα το Αιγαίο. Σε κάθε γουλιά, κρύβεται η τέχνη του αποσταγματοποιού, αλλά και η απλότητα μιας εποχής που ήξερε να γεύεται τη ζωή χωρίς βιασύνη.
Σε ένα από τα πιο γραφικά σημεία της Λέσβου, στο παραδοσιακό Πλωμάρι, γεννήθηκε μια από τις πιο αυθεντικές γεύσεις του νησιού: το Ούζο Γιαννατσή. Πίσω από την ετικέτα αυτή, κρύβεται μια ιστορία βαθιά ριζωμένη στην οικογενειακή παράδοση, στην επιμονή στην ποιότητα και στο μεράκι της τοπικής απόσταξης.
Το Ούζο Γιαννατσή δεν είναι απλώς ένα ποτό· είναι ένας τρόπος να αφηγηθείς το νησί, τις μυρωδιές του, τα καλοκαίρια του, τους μεζέδες στα καφενεία με θέα το Αιγαίο. Σε κάθε γουλιά, κρύβεται η τέχνη του αποσταγματοποιού, αλλά και η απλότητα μιας εποχής που ήξερε να γεύεται τη ζωή χωρίς βιασύνη.
Το Ούζο Γιαννατσή είναι σύμβολο λεσβιακής αυθεντικότητας — κι ένας ακόμα λόγος να επιστρέφεις στο Πλωμάρι.