Search

“MASTIC DIAMOND”: Όταν η μαστίχα συνάντησε τη σοκολάτα!

Η φιλία και η αύρα των δημιουργών έφερε μια νέα εθιστική σοκολάτα στην αγορά. Ο λόγος για τον φωτογράφο & σοκολατοποιο Γ. Ζαρζώνη, δημιουργό της cocoowa chocolate και τον Ιγνάτη Πατρικόπουλο, εμπνευστή της MASTIC TEARS.

Μέσα από την συνάντησή τους γεννήθηκε η “MASTIC DIAMOND”, μια μπάρα σοκολάτας που αγγίζει τα όρια της υπερβολής στη γεύση και το ανατρεπτικό ημερολόγιο 2020 ” The year of two”.

Το δάκρυ της μαστίχας διακρίνεται τόσο στην επιφάνεια της μπάρας όσο και σαν επιγευση.

Όπως μας λέει ο ίδιος η νέα σοκολάτα ήρθε να προστεθεί στις άλλες 25, μοναδικές, χειροποίητες δημιουργίες του μικρού εργαστηρίου COCOOWA, που εδρεύει στη  Θεσσαλονίκη.

Η MASTIC DIAMOND ανήκει στη νεα θεματική σειρά προϊόντων σοκολάτας που συνδυάζεται με αλκοολουχα ποτα και κρασιά, μια παγκόσμια τάση που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στη Λεσβο.

“Η σοκολάτα έχει περιεκτικότητα 60% σε κακάο, μια ιδανική αναλογία που ισορροπει την ιδιαίτερη γεύση της μαστίχας και αναδεικνυει τα αρώματα  την επιγευση που αφήνει στο στόμα, μόλις έρθει σε επαφή με τον ουρανίσκο”, μας λέει ο Γιώργος Ζαρζώνης.
Η σοκολάτα συνδυάζεται ιδανικά με το φρέσκο και αρωματικο λικέρ MASTIC TEARS της ποτοποιιας ΕΒΑ.

Η νέα δημιουργία MASTIC DIAMOND, θα παρουσιαστεί απόψε, στις 7.00 το απόγευμα, στο φιλόξενο χώρο του HOME.

Επίσης, περί τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο που θα απευθύνεται στους λάτρεις της σοκολάτας, στο ALLEY DOG!