Σαρακοστιανό τραπέζι – ύστερα από διακοπή τριών χρόνων- λόγω της
πανδημίας απόλαυσαν σήμερα οι μαθητές μας. Το τραπέζι έγινε με
λαχανικά του σχολικού κήπου, που οι ίδιοι φύτεψαν Τα λαχανικά
μαγειρεύτηκαν με διάφορους τρόπους. Έγιναν σαλάτα, βραστά και τηγανητά
(πιτάκια με χυλό).
Το Σαρακοστιανό τραπέζι συμπληρώθηκε με καπιράδες (φητό ψωμί με
λάδι και ρίγανη) και χυμούς από τα πορτοκάλια της σχολικής αυλής .
Θερμές ευχαριστίες στο ελαιοτριβείο Τζωρτζή, που μας προμήθευσε φρέσκο
λάδι .
……………………… ……….
Υπεύθυνη της προετοιμασίας του τραπεζιού ήταν η δασκάλα των
Αγγλικών Ελένη Βαμβακά, με την καθοριστική συμβολή της κ. Ζίνας της
καθαρίστριας του σχολείου και στη σχολικής νοσηλεύτριας Π. Λαγουτάρη.