Search

Spicy: Ένας γευστικός προορισμός στη Μυτιλήνη με την υπογραφή της Ντίνας Παράσχου

Το «Spicy», ένα από τα πιο γνωστά Fast Food στο κέντρο της Μυτιλήνης, μετρά ήδη 20 χρόνια ζωής, ενώ από το 2019 βρίσκεται στα χέρια της Ντίνας Παράσχου, η οποία με ενθουσιασμό και πάθος συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του καταστήματος. Πρόκειται για μια νέα και δυναμική επιχειρηματία, η οποία μας μιλάει για το ταξίδι της στον χώρο της εστίασης, τις «Spicy» επιλογές που έχουν κερδίσει το κοινό της Μυτιλήνης και την ισορροπία που προσπαθεί να κρατήσει ανάμεσα στις επαγγελματικές και προσωπικές της υποχρεώσεις.

Με ένα μενού που συνδυάζει γεύση και ποιότητα, το «Spicy» έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, προσελκύοντας καθημερινά ντόπιους και επισκέπτες. Το κατάστημα είναι γνωστό για τις κρέπες του, οι οποίες αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή, ενώ η Ντίνα, όπως πάντα χαμογελαστή  και ευδιάθετη, δηλώνει πως κάθε πιάτο που προσφέρει είναι δική της δημιουργία και γι’ αυτό της αρέσουν όλα εξίσου.

Πόσα χρόνια υπάρχει το Spicy στη Μυτιλήνη και πότε το πήρες εσύ;

Νομίζω περίπου μια 20ετία υπάρχει. Εμείς το πήραμε το 2019

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές στο μενού και γιατί πιστεύετε ότι έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό;

Σίγουρα οι κρέπες μας είναι οι τοπ επιλογές στον κόσμο γιατί υπάρχει ποιότητα και ποσότητα σε πολύ καλές τιμές!

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο πιάτο στο μενού;

Μου βάζεις δύσκολα γιατί ό,τι πιάτο υπάρχει είναι δική μου επιλογή, οπότε μου αρέσουν όλα!

Υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες εκδηλώσεις ή προσφορές που διοργανώνετε στο “Spicy” για να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο; Πώς ισορροπείτε την προσωπική σας ζωή με τις απαιτήσεις της διαχείρισης ενός 24ωρου καταστήματος;

Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς μια 24ωρη επιχείρηση γιατί δεν υπάρχει ούτε μια ώρα μέσα στην ημέρα για να χαλαρώσεις με τις υποχρεώσεις της επιχείρησης. Αλλά προσαρμόζεσαι σε αυτόν τον τρόπο ζωής και όσο ο κόσμος μας στηρίζει και μας προτιμάει, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε παρά την πίεση που υπάρχει!

Τι συμβουλή θα δίνατε σε κάποιον που θέλει να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στη Μυτιλήνη ή γενικότερα στον τομέα της εστίασης;

Αν κάποιος νομίζει μπαίνοντας στην εστίαση ότι απλά θα βγάζει λεφτά, είναι λάθος! Για να ξεκινήσεις και να έχεις επιτυχία, πρέπει να το θες πραγματικά, να είναι στόχος σου η δημιουργία! Ο σεβασμός προς τους πελάτες σου, η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιείς, η ευγένεια, και να μην ξεχνάμε τον ίδιο σεβασμό που πρέπει να έχουμε στους συνεργάτες μας, δηλαδή στους υπαλλήλους μας!