Η πρώτη ύλη προέρχεται από το 100% φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα που συλλέγει ο Συνεταιρισµός καθηµερινά από τα µέλη του, κτηνοτρόφους των περιοχών Μεσοτόπου, Άγρας, Ερεσού, Άντισσας και Σιγρίου της δυτικής Λέσβου. Η τυροκόµηση γίνεται προς ώρας σε υπερσύγχρονο τυροκοµείο της περιοχής µε το Συνεταιρισµό να επενδύει σε νέο τυροκοµείο. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η οργάνωση ήδη λειτουργεί το πρώτο της πρατήριο λιανικής πώλησης στην Αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης όπου µεταξύ άλλων διατίθενται και τα υπόλοιπα τυροκοµικά και άλλα προϊόντα του, όπως Γραβιέρα, Λαδοτύρι ΠΟΠ, Μυζήθρα, παγωτό από πρόβειο γάλα και γιαούρτι.
Πηγή: https://tyrokomos.gr/