Search

Τσιν τσιν με λικέρ του πιο «wonderful» ροδιού!

Της Νικολέτας Μακρυωνίτου

Γέμισα ένα ποτήρι του old-fashioned με μπόλικα, μεγάλα κομμάτια από σκληρό πάγο, 40 ml κρύο λικέρ ροδιού Grenade-Pomegranate Liqueur, 40 ml Campari και 40 ml τζιν. Τα ανάδευσα καλά και γαρνίρισα με κερασάκια μαρασκίνο κι ένα κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο. Κι έτσι απόλαυσα ένα Negrade κοκτέιλ φτιαγμένο με ένα υπέροχο λικέρ από φρέσκα ρόδια, που παράγεται στην αποσταγματοποιία ΕΒΑ στη Μυτιλήνη.

Ένα υποδειγματικό λικέρ, με σπαρταριστά αρώματα και γεύση, λες και δαγκώνεις φρέσκο φρούτο, αφού παράγεται από 100% φυσικό χυμό ελληνικών ροδιών από τις ποικιλίες “Wonderful” και “Acco”, που με φροντίδα καλλιεργούνται και συλλέγονται στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία από την Οικογένεια Χριστοδούλου.

Συνδυασμός από παραδοσιακές συνταγές, με τη σύγχρονη τεχνογνωσία της ποτοποιίας ΕΒΑ, ακριβείς διαδικασίες εκχύλισης, ψυχρού φιλτραρίσματος και ενδιάμεσα διαστήματα ξεκούρασης. Το ποτό μπαίνει σε μια υπέρκομψη και μοντέρνα φιάλη, βραβευμένη στα Packaging Awards 2017. Κέρασμα παντοτινό. Το σέρβιρε η γιαγιά μας στα σκαλιστά ποτηράκια του λικέρ, θα το σερβίρουμε κι εμείς σε κοκτέιλ, σκέτο ως κρύο χωνευτικό μετά το φαγητό, ή σε flute κολωνάτο ποτήρι της σαμπάνιας μαζί με προσέκο